VEGAN CRANBERRY & DATE BARS  

Υλικά για το Μπισκότο:

  • 1 κιλό VEGAN CAKE MIX
  • 350 γρ PRINCESS MARGARINE
  • 100 μλ νερό

Τελικό Βάρος: 1.450 κιλά

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και με το φτερό τα χτυπάμε για 2 λεπτά ή μέχρι να έχουμε μια απαλή ζύμη. Βάζουμε τη ζύμη μας σε ένα ταψί 60x40 και ανοίγουμε με ένα πλάστη περίπου 3mm. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου για 13 λεπτά.

Υλικά για το μείγμα με τα αποξηραμένα φρούτα:

  • 500 γρ STRAWBERRY JAM (OVEN&PASTRY)
  • 100 γρ PRINCESS MARGARINE
  • 200 γρ νερό
  • 150 γρ μαλακή καστανή ζάχαρη
  • 200 γρ αποξηραμένα κράνμπερι
  • 200 γρ αποξηραμένα φοινίκια
  • 400 γρ αμύγδαλο φιλέ
  • 100 γρ νιφάδες βρόμης
  • 5 γρ SPECULOOS SPICED COOKIE

Τελικό Βάρος: 1.855 κιλά

Διαδικασία Εκτέλεσης:

Βάζουμε όλα τα υλικά για το μείγμα τα αποξηραμένα φρούτα σε μια ανοικτή κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά τα φέρνουμε σε σημείο βρασμού μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.  

Αφού κρυώσει το μπισκότο απλώνουμε το μείγμα με τα αποξηραμένα φρούτα με μια σπάτουλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου για 15 λεπτά.

Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει. Κόβουμε σε σχήμα ορθογώνιο 8x3 εκατοστά.

Λιώνουμε μαύρη σοκολάτα και γαρνίρουμε τις μπάρες μας!

Συνολικά η συνταγή βγάζει 100 μερίδες.