VEGAN HAZELNUT ALMOND CORNERS

Υλικά για το Μπισκότο:

  • 1 κιλό VEGAN CAKE MIX
  • 350 γρ PRINCESS MARGARINE
  • 100 μλ νερό

Τελικό Βάρος: 1.450 κιλά

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και με το φτερό τα χτυπάμε για 2 λεπτά ή μέχρι να έχουμε μια απαλή ζύμη. Βάζουμε τη ζύμη μας σε ένα ταψί 60x40 και ανοίγουμε με ένα πλάστη περίπου 3mm. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου για 13 λεπτά.

Υλικά για το μείγμα με τους ξηρούς καρπούς:

  • 500 γρ APRICOT JAM (OVEN&PASTRY)
  • 100 γρ PRINCESS MARGARINE
  • 200 γρ νερό
  • 150 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (VEGAN)
  • 400 γρ φουντούκια χοντροαλεσμένα
  • 400 γρ αμύγδαλο φιλέ
  • 5 γρ CINNAMON GROUND

Τελικό Βάρος: 1.765 κιλά

Διαδικασία Εκτέλεσης:

Βάζουμε όλα τα υλικά για το μείγμα με τους ξηρούς καρπούς σε μια ανοικτή κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά τα φέρνουμε σε σημείο βρασμού μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.  

Αφού κρυώσει το μπισκότο απλώνουμε το μείγμα με τους ξηρούς καρπούς με μια σπάτουλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου για 15 λεπτά.

Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει. Κόβουμε σε σχήμα ορθογώνιο 8x5 εκατοστά και στη συνέχεια κόβουμε διαγώνια για να έχουμε 2 τρίγωνα κομμάτια.

Λιώνουμε μαύρη σοκολάτα και γαρνίρουμε τα corners μας!

Συνολικά η συνταγή βγάζει 128 τρίγωνα κομμάτια.