Η Pastry Pro είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει έναρξη συνεργασίας με την κορυφαία σοκολάτα Valrhona.

Η Valrhona παράγει την καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο στο μικρό χωριό Tain L'Hermitage της Γαλλίας από το 1922. Για σχεδόν έναν αιώνα, η Valrhona δημιούργησε μια σειρά από μοναδικά και αναγνωρίσιμα αρωματικά προφίλ, τελειοποιώντας τεχνικές για την ενίσχυση της γεύσης των σπάνιων κόκκων κακάου, που καλλιεργούνται σε γη που έχει επιλεγεί αριστοτεχνικά για τις σοκολάτες της. Σήμερα, οι κορυφαίοι και οι πιο απαιτητικοί σεφ ζαχαροπλαστικής στον κόσμο όπως είναι ο Antonio Bachour, ο Oriol Balaguer και ο Karim Bourgi βασίζονται στην τεχνογνωσία της Valrhona για να δώσουν την καλύτερη εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν με τη σοκολάτα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
Αυτό που ξεχωρίζει τη Valrhona από τις υπόλοιπες σοκολάτες στον κόσμο είναι το ότι δημιούργησε μια σειρά από μοναδικά και γευστικά και αρωματικά προφίλ που έχουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό λάτρη σοκολάτας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να δείτε εδώ.

L 'ÉCOLE VALRHONA
Η διεθνώς φημισμένη εμπειρία της Valrhona συνδέεται με τη σχολή ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας: L'Ecole Valrhona, που δημιουργήθηκε το 1989. Για πάνω από 25 χρόνια, η L'École Valrhona βοηθά το κοινό να μάθουν συγκεκριμένες τεχνικές δεξιότητες στον τομέα της ζαχαροπλαστικής και της αρτοζαχαροπλαστικής. Το L'École Valrhona προσφέρει ιδιωτικά μαθήματα για σεφ και μαθήματα ζαχαροπλαστικής για μη επαγγελματίες λάτρεις των γκουρμέ.

ΗΘΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
Η Valrhona όχι μόνο καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για τη διατήρηση του κακάου αλλά εργάζεται πολύ σκληρά για να έχει θετικό αντίκτυπο στις κοινότητες στις οποίες παράγεται το κακάο. Κατανοεί τη δυναμική της στον πλανήτη και έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός δίκαιου και βιώσιμου εμπορίου και ενός κόσμου γαστρονομίας που κάνει καλό. Γι 'αυτό, έχει ενσωματώσει την αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων στην επιχειρηματική της στρατηγική, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα.

Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μεταξύ Pastry Pro - Valrhona θα προσφέρει πολλές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες στην Κυπριακή αγορά και σίγουρα θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όσους επιλέξουν να εντάξουν τα συγκεκριμένα προϊόντα στη γκάμα τους.