Συνταγή για Βασιλόπιττα με ΜΑΜΑS VASILOPITTA
1 κιλό MAMAS VASILOPITTA
375γρ PRINCESS MARGARINE
300μλ MILK UHT 3.5%
200μλ Χυμού πορτοκαλιού
60γρ ORANGE CONCENTRATE
50μλ Κονιάκ
Προαιρετικά
καβουρδισμένα αμύγδαλα (135g)
καβουρδισμένα καρύδια (50g)
Μέθοδος εργασίας
Αναμειγνύουμε το μείγμα Βασιλόπιττας με τη μαργαρίνη , το χυμό πορτοκαλιού το orange concentrate και το κονιάκ στην αργή ταχύτητα για περίπου 2 λεπτά και προσθέτουμε αργά το γάλα. Ανακατεύουμε για ακόμη 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, ανακατεύοντας στην αργή ταχύτητα για περίπου 1 λεπτό.
Ψήνουμε στους 160-170°C σε φούρνο αέρα για 45-75 λεπτά, ή στους 190-200°C σε φούρνο πλάκας για περίπου 50-60 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος των σκευών.