ΔΕΙΤΕ ΤΟ Νο 1 ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Το SO GOOD.. είναι το πιο περιζήτητο περιοδικό ζαχαροπλαστικής στον πλανήτη! Η εξαιρετική ποιότητα του περιοδικού σε συνδυασμό με το φανταστικό και πλούσιο του περιεχόμενο το κάνουν ένα πολύτιμο συλλεκτικό κομμάτι το οποίο δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη κανενός σεφ.
Albert Adrià, Frank Haasnoot, Emmanuele Forcone και Miquel Guarro αποτελούν λίγους από τους πολλούς κορυφαίους σεφ που περιλαμβάνονται σε κάθε τεύχος του SO GOOD.. και τρέφουν τη φαντασία μας με τις απίστευτες δημιουργίες τους. Απολαύστε κάποιες από αυτές πιο κάτω.
Κάθε καινούριο τεύχος του SO GOOD.. κυκλοφορεί κάθε 6 μήνες και λόγω της μεγάλης του ζήτησης ο αριθμός των περιοδικών είναι περιορισμένος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιοδικό μπορείτε να δείτε εδώ.
Η PASTRY PRO έχει επικοινωνήσει με το SO GOOD.. και είναι σε θέση να προσφέρει τα τεύχη του στην Κυπριακή αγορά. Παρακαλούμε όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
https://www.youtube.com/watch?v=ys9ORTvc19w