viber image 2021 11 26 11 02 29 068

Συνταγή για Βασιλόπιττα με ΜΑΜΑS VASILOPITTA

1 κιλό  MAMAS  VASILOPITTA

375γρ  PRINCESS MARGARINE

300μλ  MILK UHT 3.5%

200μλ  Χυμού πορτοκαλιού

60γρ    ORANGE  CONCENTRATE

50μλ    Κονιάκ

Προαιρετικά

καβουρδισμένα αμύγδαλα (135g)

καβουρδισμένα καρύδια (50g)

Μέθοδος εργασίας

Αναμειγνύουμε το μείγμα Βασιλόπιττας με τη μαργαρίνη , το χυμό πορτοκαλιού το orange concentrate και το κονιάκ στην αργή ταχύτητα για περίπου 2 λεπτά και προσθέτουμε αργά το γάλα. Ανακατεύουμε για ακόμη 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, ανακατεύοντας στην αργή ταχύτητα για περίπου 1 λεπτό.

Ψήνουμε στους 160-170°C σε φούρνο αέρα για 45-75 λεπτά, ή στους 190-200°C σε φούρνο πλάκας για περίπου 50-60 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος των σκευών.