VEGAN APPLE & CINNAMON CRUMBLE PIE
Υλικά για κέικ:
• 750 γρ VEGAN CAKE MIX
• 225 γρ φυστικέλαιο
• 335 γρ ερό
• 5 γρ PASTE VANILLA LOVERS
• 5 γρ CINNAMON GROUND
Τελικό βάρος: 1.320 κιλά


Υλικά για το Crumble:
• 60 γρ FLOUR WHEAT 55%
• 315 γρ VEGAN CAKE MIX
• 150 γρ PRINCESS MARGARINE
Τελικό Βάρος: 525 γρ


Υλικά για Συναρμολόγηση:
• 650 γρ APPLE TRADIT. CUBES 10/10
• 100 γρ κρυσταλλική ζάχαρη
• 1 γρ CINNAMON GROUND

Διαδικασία Εκτέλεσης:
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά για το κέικ και με το φτερό ανακατεύουμε για 4 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα.
Παράλληλα σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για το crumble και το ανακατεύουμε με τα χέρια μας μέχρι να γίνει σπυρωτό.
Ετοιμάζουμε ένα ταψί 60×20 με χαρτί ψησίματος, ρίχνουμε μέσα το μείγμα για το κέικ και το απλώνουμε με μια σπάτουλα. Βάζουμε APPLE TRADIT. CUBES 10/10 σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και τραβάμε γραμμές πάνω στο μείγμα με το κέικ. Από πάνω βάζουμε το crumble που ετοιμάσαμε.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη ζάχαρη με την κανέλα και πασπαλίζουμε πάνω από το crumble, ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά.
Αφού κρυώσει κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια 5×5 εκατοστών.
Η συνταγή βγάζει 48 κομμάτια.