VEGAN CRANBERRY & DATE BARS
Υλικά για το Μπισκότο:
- 1 κιλό VEGAN CAKE MIX
- 350 γρ PRINCESS MARGARINE
- 100 μλ νερό
Τελικό Βάρος: 1.450 κιλά
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και με το φτερό τα χτυπάμε για 2 λεπτά ή μέχρι να έχουμε μια απαλή ζύμη. Βάζουμε τη ζύμη μας σε ένα ταψί 60×40 και ανοίγουμε με ένα πλάστη περίπου 3mm. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου για 13 λεπτά.
Υλικά για το μείγμα με τα αποξηραμένα φρούτα:
- 500 γρ STRAWBERRY JAM (OVEN&PASTRY)
- 100 γρ PRINCESS MARGARINE
- 200 γρ νερό
- 150 γρ μαλακή καστανή ζάχαρη
- 200 γρ αποξηραμένα κράνμπερι
- 200 γρ αποξηραμένα φοινίκια
- 400 γρ αμύγδαλο φιλέ
- 100 γρ νιφάδες βρόμης
- 5 γρ SPECULOOS SPICED COOKIE
Τελικό Βάρος: 1.855 κιλά
Διαδικασία Εκτέλεσης:
Βάζουμε όλα τα υλικά για το μείγμα τα αποξηραμένα φρούτα σε μια ανοικτή κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά τα φέρνουμε σε σημείο βρασμού μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Αφού κρυώσει το μπισκότο απλώνουμε το μείγμα με τα αποξηραμένα φρούτα με μια σπάτουλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου για 15 λεπτά.
Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει. Κόβουμε σε σχήμα ορθογώνιο 8×3 εκατοστά.
Λιώνουμε μαύρη σοκολάτα και γαρνίρουμε τις μπάρες μας!
Συνολικά η συνταγή βγάζει 100 μερίδες.