vegancakemix digital engl 48 min (1)

VEGAN HAZELNUT ALMOND CORNERS

Υλικά για το Μπισκότο:

  • 1 κιλό VEGAN CAKE MIX
  • 350 γρ PRINCESS MARGARINE
  • 100 μλ νερό

Τελικό Βάρος: 1.450 κιλά

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και με το φτερό τα χτυπάμε για 2 λεπτά ή μέχρι να έχουμε μια απαλή ζύμη. Βάζουμε τη ζύμη μας σε ένα ταψί 60×40 και ανοίγουμε με ένα πλάστη περίπου 3mm. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου για 13 λεπτά.

Υλικά για το μείγμα με τους ξηρούς καρπούς:

  • 500 γρ APRICOT JAM (OVEN&PASTRY)
  • 100 γρ PRINCESS MARGARINE
  • 200 γρ νερό
  • 150 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (VEGAN)
  • 400 γρ φουντούκια χοντροαλεσμένα
  • 400 γρ αμύγδαλο φιλέ
  • 5 γρ CINNAMON GROUND

Τελικό Βάρος: 1.765 κιλά

Διαδικασία Εκτέλεσης:

Βάζουμε όλα τα υλικά για το μείγμα με τους ξηρούς καρπούς σε μια ανοικτή κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά τα φέρνουμε σε σημείο βρασμού μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

Αφού κρυώσει το μπισκότο απλώνουμε το μείγμα με τους ξηρούς καρπούς με μια σπάτουλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου για 15 λεπτά.

Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει. Κόβουμε σε σχήμα ορθογώνιο 8×5 εκατοστά και στη συνέχεια κόβουμε διαγώνια για να έχουμε 2 τρίγωνα κομμάτια.

Λιώνουμε μαύρη σοκολάτα και γαρνίρουμε τα corners μας!

Συνολικά η συνταγή βγάζει 128 τρίγωνα κομμάτια.