VEGAN RED CHERRY CRUMBLE PIE
Υλικά για κέικ:
- 750 γρ VEGAN CAKE MIX
- 225 γρ φυστικέλαιο
- 335 γρ νερό
- 5 γρ PASTE VANILLA LOVERS
- 5 γρ SPECULOOS SPICED COOKIES
Τελικό βάρος: 1.320 κιλά
Υλικά για το Crumble:
- 60 γρ FLOUR WHEAT 55%
- 315 γρ VEGAN CAKE MIX
- 150 γρ PRINCESS MARGARINE
Τελικό Βάρος: 525 γρ
Υλικά για Συναρμολόγηση:
- 650 γρ FILLING RED CHERRY
Διαδικασία Εκτέλεσης:
Βάζουμε στο κάδο του μίξερ όλα τα υλικά για το κέικ και με το φτερό ανακατεύουμε για 4 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα.
Παράλληλα σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για το crumble και το ανακατεύουμε με τα χέρια μας μέχρι να γίνει σπυρωτό.
Ετοιμάζουμε ένα ταψί 60x20 με χαρτί ψησίματος, ρίχνουμε μέσα το μείγμα για το κέικ και το απλώνουμε με μια σπάτουλα. Βάζουμε το FILLING RED CHERRY σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και τραβάμε γραμμές πάνω στο μείγμα με το κέικ. Από πάνω βάζουμε το crumble που ετοιμάσαμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά.
Αφού κρυώσει κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια 5x5 εκατοστών.
Η συνταγή βγάζει 48 κομμάτια.